Afternoon tea sopii vaikka piknikille – Cafe Qwensell teki suosikkituotteestaan take away -version

Britakakkua, norjanmunkkeja, suklaafondant, croissant ja pieni piiras… Turun Apteekkimuseon yhteydessä toimivan Cafe Qwensellin Afternoon tea on suorastaan vastustamaton.

Viime syksynä lanseeratusta Afternoon teasta tuli heti asiakkaiden suosikki, eikä ihme.

Kun koronakriisi sitten iski ravintoloihin, Cafe Qwensellin yrittäjä Kaisa Takala päätti tehdä suosikkituotteesta take away -version.

-Afternoon tea sopii esimerkiksi piknikille, puutarhajuhliin, äitienpäivään tai vaikka retkelle mukana otettavaksi, Takala ideoi.

Qwenselliin Afternoon tea -kokonaisuuteen kuuluu herkkuvalikoima kahdelle, ja mukana on aina kolme pientä suolaista syötävää ja kolme pientä makeaa herkkua. Lisäksi mukaan tulee kahvia, teetä tai kahvilan omatekoista raparperimehua.

Lisäksi Qwensellin nettikaupasta löytyy muun muassa leivosvalikoima, voileipäkakkuvalikoima ja suosituksi noussut tsemppikakku.

Tsemppikakun voi ostaa kuka tahansa, ja se toimitetaan terveydenhuollon henkilökunnalle, joka työskentelee koronapotilaiden auttamiseksi. Suurin osa kakuista on mennyt Tyksiin.

Jokainen tsemppikakun ostaja saa nimensä myös Cafe Qwensellin nettisivujen koko ajan kasvavaan listaan Takala kertoo, että ostajia on ollut jo kaikkiaan yli kuusikymmentä.

Take awayn tekeminen on ollut monin tavoin opettavaista, mutta Takala odottaa jo malttamattomana kesäkuun alkua, jolloin ravintoloiden ja kahviloiden on taas lupa avautua.

-Meillä Cafe Qwensellissä on ulkona 50 paikkaa ja sisällä 25 paikkaa, joten uskon että pystymme järjestämään kaikille asiakkaille sopivat istumapaikat aina sään ja tilanteen mukaan. Lisäksi meillä on aina pöytiintarjoilu, joten se on hygieenistä jo valmiiksi, Takala kertoo. -Vaikka Afternoon tea on toki kiva ottaa mukaan, onhan se kaikkein ihanin meillä paikan päällä nautittuna, kun herkut tarjoillaan kerrosvadilta ja kahvi nautitaan kauniista, vanhanaikaisista kupeista!

Cafe Qwensellin verkkokaupan löydät täältä!
Kahvilan Facebook-sivut löytyvät täältä!

Teksti: Heli Nieminen
Kuvat: Cafe Qwensell

Kommentit

mood_bad
  • Ei vielä kommentteja.
  • chat
    Lisää kommentti