Täydellinen kumppani grilliruualle: pekoni-coleslaw -salaatti #isientekemääruokaa

Ensimmäiset kevätkaalit ovat täällä! Rapsakka ja mehukas kotimainen kevätkaali on mitä mainioin raaka-aine esimerkiksi klassiseen coleslaw-salaattiin.

Keittiömestari Jesse Söderlundin luotsaaman uuden #isientekemääruokaa – kokkiohjelman toisessa jaksossa tehdään siis salaatti – mutta ei ihan perinteinen sellainen: Jessen reseptissä käytetään nimittäin paitsi majoneesia, myös rapeaksi paistettua pekonia.

Tämän nopean coleslaw-salaatin valmistat kotona helposti, ja pekonin voi halutessaan tarjoilla myös erikseen!

Katso video tästä linkistä:

#isientekemääruokaa -kokkausohjelma kuvataan Jesse’s Dine -ravintolassa Skanssissa, ja ohjelman ohjauksesta ja kuvauksesta vastaa Jouni Kuru Brave Teddy -yrityksestä. Ohjelman toimittajana ja tuottajana toimii Heli Nieminen.

Ohjelman löydät Youtubesta tunnisteella #isientekemääruokaa, ja luvassa on uusi jakso joka viikko!

Pekoni-coleslaw

170 g HK:n Amerikan pekonia
1 pieni porkkana
3 lehteä kevätkaalia
3 lehteä punakaalia
3 oksaa korianteria
100 g majoneesia
1 rkl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Suikaloi ja paista pekonia kuivalla pannulla kunnes se on rapeaa, jäähdytä viitisen minuuttia.
Raasta porkkana.
Suikaloi kaalit.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää salaatin pinnalle pekoni tai tarjoile se erikseen.
Tarjoile vaikka grillatun lihan kanssa.

Kommentit

mood_bad
  • Ei vielä kommentteja.
  • chat
    Lisää kommentti