Uusi reaaliaikainen kokkausohjelma Måses Live on tapaus, jota ei kannata ohittaa

Parhaita reseptejä grillaamiseen, kotiruokaan ja leivontaan sekä sukellus aasialaiseen keittiön saloihin. Kaikkea tätä on ensi viikolla alkava Måses Live.

Turusta kajahtaa, kun Måses Live alkaa kesäkuun alussa. Reaaliaikainen kokkausohjelma tuo huippukokit kertomaan ruuanvalmistusniksejään kotikeittiöihin eri puolille Suomea. Viikoittaisen livekokkaushetken tavoitteena on olla Suomen mutkattomin kokkikoulu.

Måses Live -ohjelmassa kokkaavat vuorollaan Kokkisota-ohjelmasta tuttu keittiömestari Serko Rantanen, Gaggui-kahvilastaan ja huikeista leivonnaisistaan tunnettu Jonna Sinkkonen, #isinkeittiöstä -kotiruokabrändin perustanut keittiömestari Jesse Söderlund sekä grillaukseen vihkiytynyt NamuCateringin yrittäjä Mikko Rannikko. Jokainen heistä vetää vuorollaan oman kokkausjakson, ja livekokkauksia on luvassa kerran viikossa koko kesäkuun ajan.

Turkulaisen Gaggui-kahvilan yrittäjä Jonna Sinkkonen kertoo vinkkejä leivontaan.

Kokkien seurana nähdään jääkiekkomaailmasta tunnettu, muun muassa Rauman Lukossa pelannut Tapio Laakso sekä ansioitunut entinen ammattikoripalloilija Tiina Sten. He tuovat ohjelmaan tavallisen kotikokin näkökulmaa.

Måses Liven jaksot lähetetään nähtäväksi Rabbit Visuals -yrityksen studiokeittiöstä Turusta.

Mies idean takana on Rabbit Visualsin perustajiin kuuluva valokuvaaja Niko Sieppi – itsekin intohimoinen hyvän ruuan ystävä.

– Olen pitkään miettinyt, että haluaisin toteuttaa kokkiohjelman, joka mahdollistaisi sen, että kuka tahansa, missä tahansa päin Suomea voisi kokata omassa kodissaan huippukokkien opastuksella. Kokeilla on aina hyviä vinkkejä ruuanlaittoon, ja on hauska saada niitä kotikokkien tietoon, Sieppi kertoo.

Keittiömestari Jesse Söderlund luotsaa ensimmäistä kokkausliveä.

Ensimmäinen Måses Live toteutetaan keskiviikkona 3.6. kello 17-18 ja silloin kokkaamassa on Jesse Söderlund.

Seuraavat jaksot striimataan aina kerran viikossa keskiviikkoisin samaan aikaan. Kokkailussa tarvittavat ainekset julkistetaan aina saman viikon maanantaina, joten ne ehtii hankkia hyvissä ajoin ennen ohjelmaa.
Kokkauslivet esitetään suorana lähetyksenä Youtuben kautta, ja katsojat saavat esittää kysymyksiään ja kommenttejaan ja osallistua siten ohjelmaan. Ohjelmassa kokattu resepti tulee jakoon heti ohjelman jälkeen ohjelman somekanaviin.

Keittiömestari Mikko Rannikko neuvoo grillaamiseen liittyvissä asioissa.

– On hienoa saada mukaan erilaisia kokkeja, jolloin on erilaista osaamista. Toivon, että katsojamäärämme kasvavat joka kerta, ja ihmiset löytävät tämän ohjelman, sanoo Sieppi.

Yritykset ja yksityisetkin ihmiset voivat myös ostaa Måses Livessä mukana olevilta kokeilta yksityisiä ruokakursseja, jotka toteutetaan vain tilaajille. Sieppi näkee tässä uuden mahdollisuuden pitää kokkikursseja vallitsevissa poikkeusoloissa.

Måses Live ja sen reseptit löytyvät Youtubesta kanavalta: MÅSES Live

Seuraa Måsesta:
Instagram: mases_live
Facebook: Måses


Teksti: Heli Nieminen
Kuvat: Rabbit Visuals ja Saku Tiainen (Serkon kuva)

Kommentit

mood_bad
  • Ei vielä kommentteja.
  • chat
    Lisää kommentti