Ruoka liikkuu -palvelu on kerännyt tuhansia kävijöitä ja auttanut Turun alueen ravintoloita

Mistä saa take away -ruokaa ja kotiinkuljetuksia? Tämä kysymys vaivasi turkulaisia hyvän ruuan ystäviä, kun ravintolat sulkeutuivat koronakriisin vuoksi äkisti maaliskuussa.

Mainostoimisto Jappis ja Turun ruokalähettiläs Heli Nieminen halusivat auttaa sekä hyvää ruokaa kaipaavia turkulaisia että alueen yrittäjiä, ja niin perustettiin Ruoka liikkuu -palvelu. Se avautui heti huhtikuun alussa.

Palvelusta voi etsiä kätevästi take awayta ja kotiinkuljetuksia Turun alueella tarjoavia ravintoloita, kahviloita ja catering-yrityksiä. Lisäksi sivusto tarjoaa ajankohtaisia juttuja, uutisia ja reseptejä.

Palvelun suosio ylitti kaikki odotukset, ja kevään aikana sivustolla on ollut tuhansia kävijöitä ja yhteensä kymmeniätuhansia käyntejä. Monet ravintolat ovat kiitelleet sitä, että he ovat päässeet mukaan ja saaneet korvaamattoman arvokasta apua viestintäänsä ja markkinointiinsa.

Nyt ravintolat ovat avautuneet, mutta take away on edelleen monelle tärkeä tukijalka. Koska ravintoloissa sisällä saa olla vain puolet normaalista asiakasmäärästä, kassavirta ei useimmilla ole ollenkaan sellainen kuin tavallisesti. Kaikki lisämyynti on siis yrityksille tarpeen.

Tuetaan siis edelleen ravintoloita tavalla tai toisella ja pidetään ruoka liikkeellä! Palvelustamme löydät edelleen kaupungin herkullisimmat ravintolat – etsitpä pizzaa, sushia, gluteenitonta ruokaa tai vegaanisia vaihtoehtoja!

Kommentit

mood_bad
  • Ei vielä kommentteja.
  • chat
    Lisää kommentti